Smyrna in de sneeuw


Op de fiets vanmorgen, bij de brug over het kanaal. Ik zag een uitstekend hoekje waar precies een kussentje op zou passen. Dus ging ik het trappetje af en probeerde het even uit. Afgelopen week plaatste ik een handwerkpakketje in m’n shop met materiaal om precies nog zo’n kussentje te maken. Nu wilde ik even laten zien hoe het eruit ziet als het af is, en daarom nam ik dit exemplaar mee. Normaal gesproken leg je geen kussens op de stoep voor een foto, maar als er sneeuw ligt, lijkt het gelijk zo mooi. Het motief komt extra goed uit. Verder heb ik me voor mijn doen erg rustig gehouden met sneeuwfoto’s, maar wie weet komt dat nog.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Potten en ketels

Gehaakte omslagdoek

Franje in Den Haag, genieten van Kunst en Kust

Hollandse quilt in Spakenburg

Hollandse quilt in vissersstadje

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen