Terugblik op een weekje ogenrust

Een week geleden onderging ik een ooglid-correctie. En natuurlijk was dat toch wel een beetje spannend. Het is toch een kleine operatie. Op de terugweg voelde ik me  nog wat hyper van de adrenaline. Ik lag lekker in de kussens achterin de auto en bekeek de wereld vanuit een andere positie als gewoonlijk. Ik vond de lucht zò mooi! Alsof ik die voor het éérst weer zag! (ik ben nu eenmaal soms een beetje overdreven, maar op dat moment voelde het zo).

Weer thuis vroeg mijn lieve man waar ik trek in had. En ik somde op: Cake. Met ijs. En een scheutje advocaat. En een flinke spuit slagroom. Hij heeft gelukkig zelf ook nog fantasie dus kocht hij ook nog wat ‘boerenjongens’ (in rum geweekte rozijnen). Elke dag kreeg ik zo’n portie. Wat kun je dáár enorm van genieten!

Na een paar dagen had ik weer zin om wat te borduren. Een maand geleden borduurde ik een rode cirkel, maar nu wilde ik alleen grotere kruisjes voor een grote rode ster. Het ging best wel weer. Alleen merkte ik dat ik geen zin had om langer dan tien minuten ergens mee bezig te zijn.

De laatste foto is van gister, nadat de hechtingen waren verwijderd. Op een mooi plekje aan de rand van het dorp ging ik eerst nog een uurtje naar de lucht kijken voordat ik weer naar huis reed.
Het was een bijzondere week en ik ben blij dat alles zo voorspoedig is verlopen. En het is fijn om ‘weids’ te kunnen kijken!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Bezoek Park Hoge Veluwe

Gehaakt roze en paars tasje bij Dahlia's

Folklore

Breien met hartjes

Patchworkboeken. Over log cabin en nog meer

Comments

  1. Fijn dat de operatie en herstel goed gingen. Mijn man is twee jaar geleden geholpen en is nog iedere blij met zijn grote gezichtsveld.
    Nu niet meteen de hele dag borduren hè, rust blijft belangrijk.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen