Thaise kleuren op het strand van Schier


Na een weekendje op Schiermonnikoog maakte ik verschillende blogjes over wat we daar zagen en deden. Deze plaats ik nu in de logische volgorde, zodat de blogjes voor latere lezers wat meer op elkaar aansluiten. Dus als je wilt, kun je even doorscrollen om het laatste blogje over het spelletje “Patchwork” te lezen.

De foto bij dit blogje is nu mijn buroblad-achtergrond op de computer geworden. Heerlijk om telkens die weidsheid te zien, al is het maar op een foto. Telkens even die herinnering. Met onze huurfietsen waren we tot dit punt gekomen en verder gaan lukte niet. Véél te drassig. Het doel was om noordkrompen te gaan zoeken op de Balg, maar we hopen dat we dat dan nog eens een andere keer kunnen doen.
Op de onderste foto het tasje wat nu weer een tijdje populair bij mij is. Als het zo hard waait en je hebt ook nog je aandacht nodig voor handschoenen en mutsen, dan vind ik het prettig om m’n mobiel in een zakje aan een touwtje te hebben. Toeristentasje uit Thailand, mooi en handig, en perfect harmonierend met de kleuren van Schier.

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Breimachineplezier

Een kleurrijk nieuw jaar gewenst!

Cursus patchwork jaren tachtig

Verzengende hitte

Reacties

  1. Eigenlijk is dit een heel mooie toepassing van een ietwat drukker ogend
    borduurwerk.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen