Adviezen en plaatjes uit de Flow

Er komt vast nog eens een zomeravond waarop ik zin heb om een stapeltje oude Flow-tijdschriften door te bladeren. Dat was heel lang mijn excuus om die oude Flows te bewaren. En nu was die avond er. Zomaar een rustige zomeravond, zittend op een tuinstoel, met dat stapeltje naast me. Beetje lezen, beetje plaatjes kijken. Elk artikel draagt argumenten aan om vooral wat vaker niks te doen en niks te hoeven. Daar wordt je héél mindful van!
Het gaat in deze benadering van onthaasten en ontstressen vooral over het leven in het hier-en-nu. Met aandacht voor jezelf, voor wat je nodig hebt. Na een tijdje lezen heb ik er weer genoeg van. Ik krijg toch weer zin om wat te dòen! En dat is ook goed, volgens de Flow. Doe vooral waar je zin in hebt en wat goed voelt. Ik pluk alle aardbeitjes van mijn eigen planten en voel me nu héél voldaan. Nu mag ik ze mindful opeten.

Ik ben bang dat het een beetje te goed heeft gewerkt, deze ontspannende uurtjes. Want nu weet ik niet meer wat ik met dat Slovenija-zakje van plan was. Het ligt hier al een tijdje te wachten op een foto. Ik wou erbij vertellen dat het gevuld is met steentjes, wat natuurlijk ook kan maar niet zo zacht is. Ik zet het zakje in m’n shop en als iemand het wil kopen kan je er natuurlijk ook zelf wel lavendel in doen. Als je het met aandacht doet, komt het helemaal goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013