Art Deco borduurwerk

In december plaatste ik een heel aantal Engelse tijdschriften Cross Stitcher en Quick & Easy in mijn shop. Maar zouden die nou eigenlijk echt wel leuk genoeg zijn, vroeg ik mezelf af. Ik sloeg er lukraak een paar open en toen vond ik een Art-Deco-borduurontwerp wat ik erg leuk vond. Dat wilde ik wel maken!

En dat is dan gelijk een illustratie van hoe het werkt met deze oude tijdschriften. Er staat altijd wel iets leuks in, maar je weet van te voren niet wat. In een echte winkel kun je een nieuw nummer even doorbladeren en besluiten of je het wel of niet wilt kopen als er iets in staat wat je leuk vindt. En in een webwinkel kan dat niet. Toch kan het leuk zijn om die oude nummers te bestellen en dan blij te zijn met één of twee patronen die je aanspreken.
Ik kreeg ook wel leuke reactie op die eerdere lading, o.a. dat nieuwe nummers wel drie keer zo duur zijn als de oude. Maandag zet ik nog weer een nieuwe lading in m’n shop.

Nu eerst m’n tada-momentje: m’n eerste handwerk in het nieuwe jaar! Nieuw & Fris! En Quick & Easy!

2 gedachten over “Art Deco borduurwerk”

 1. Wat een leuk landschapje heb je geborduurd, heel eenvoudig en heel kleurig. Er staan hele leuke kruissteek-patronen in de Engelse tijdschriften c.q. borduurbladen. De patronen zijn ook duidelijk en makkelijk te kopieren voor het geval je liever een los patroon wil hebben dan het hele tijdschrift in je handen moet houden.
  Jammer, alleen dat de nieuwe nummers erg duur zijn.

  1. Hallo Jannie,
   Bedankt voor je extra aanbeveling van deze tijdschriften!
   Want dat was natuurlijk ook een beetje mijn bedoeling met het borduren van dit art-deco-borduurwerkje, namelijk om te laten zien dat het leuke tijdschriften zijn waar dit patroon ook uitkomt.
   Ik wil eigenlijk niet al teveel Engelse tijdschriften op m’n shop, maar dit stapeltje kon ik toch ook niet negeren…. Inderdaad, de nieuwe nummers zijn behoorlijk prijzig, en dan is het leuk om tweedehands voor een kleiner prijsje toch deze tijdschriften te kunnen kopen (dacht ik….)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.