Bestelling wegbrengen in historische stad

Voor het artikel met nummer TW5000 in mijn shop wilde ik iets bijzonders, en dat was een oude schoolplaat die van mijn tante is geweest. Zij had de handwerkliefde aan mij overgedragen. Ik besloot de oude schoolkaart die ik van haar had gekregen te verkopen: hij mocht weer door naar een volgende liefhebber. Hij werd direct besteld door een museum in Gent. Omdat hij lastig is op te sturen bood ik aan om hem te brengen, als ik daar weer in de buurt zou zijn.

En zo liepen we op maandagmorgen we in Gent. Er waren een paar maanden overheen gegaan, maar nu kwam het uit. Auto in de parkeergarage, en een stukje lopen door de historische stad. Dat voelde zò goed! Ik merkte dat ik steeds even die plaat op muurtjes wilde leggen, omdat het zo leuk was om daar op maandagmorgen te lopen, met die plaat in m’n handen. Dàt is nog eens leuk om op deze manier een bestelling weg te brengen!

Voordat we uit Ieper vertrokken (daar waren we het weekend geweest) had ik nog een foto gemaakt van hoe we de plaat daar even hadden opgehangen. Kijk op een eerder blogje om die plaat daar nog te zien.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Randjes borduren uit oude DMC boekjes

Het grote kruissteekboek

Het grote folklore borduurboek

Een doos vol merklapmotiefjes

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen