Boeken Mango pratique

Een boek met borduurpatronen moet méér bieden dan alleen borduurpatronen. Dat heeft de uitgever van de Mango Pratique-serie heel goed begrepen. De fraaie foto’s, de mooie weergave van aantrekkelijke patronen, het handige formaat en de sterke uitstraling maken deze boekjes tot aantrekkelijke toonbank-verleiders.

Je vindt in deze serie patronen die aansluiten bij een bepaald thema, bijvoorbeeld ‘Home’, een dochter in de prinsesse-fase, een verre vakantie (het boekje over Shanghai gaat ook over andere landen), of een verblijf aan strand of in de bergen.

Maar als je na het doorbladeren van het boekje toch besluit om helemaal niks te borduren van de aangeboden patronen, dan is er toch een positief effect van het boekje. Namelijk dat je je eigen handwerkjes die je al eerder maakte weer met andere ogen beziet. Want de foto’s verhogen de waarde van wat je zelf al hebt: een klein kussentje op een houten kastje, met preciès de juiste entourage geven het voldane gevoel dat borduurwerk gewoon altìjd mooi is. Vooral als je het mooi afwerkt en op het juiste plekje legt. Dus dat is óók het effect van de mooie en moderne borduurboeken, die zulke prachtige sfeerfoto’s bieden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013