Boeken uit de serie Creatief bezig zijn voor de vrouw

De serie Creatief Bezig zijn voor de Vrouw, van uitgeverij Lekturama, waren in de tachtiger jaren een groot succes. Hardcover-boeken, vertaald uit het Engels, boordevol toegankelijke technische informatie over de technieken en tegelijk boordevol aantrekkelijke patronen en ideeën om zelf aan de slag te gaan. Na die succes-periode raakten de boeken in de vergetelheid maar nu met de opleving van creativiteit komen ze weer tevoorschijn. Wie ze nog heeft staan, zal ze misschien willen doorgeven aan een kind of kleinkind die nu ook het plezier van handwerken heeft ontdekt. En wie ze heeft weggedaan, heeft misschien spijt, maar dat hoeft ook niet al te veel te zijn, want je kunt ze dus ook weer opnieuw kopen.

En voor alle andere handwerksters, die deze delen nog nooit hebben gezien: dat kan kloppen, want eigenlijk horen ze een stofomslag te hebben. Bij deze acht die ik nu laat zien ontbreekt het stofomslag, maar dat maakt de boeken niet minder waard. Eigenlijk wel netjes zo, die blauwe kaft met gouden letters. Het gaat om de inhoud, en die is heel rijk en aantrekkelijk.

Enkele delen had ik nog niet in m’n shop, en dat heb ik nu gedaan. Andere delen heb ik weer opnieuw, maar dan zonder omslag dus.
Je kunt in m’n shop de titel invullen waar je belangstelling voor hebt, en dan wijst het zich wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.