Gehaakte en gestempelde margrietjes

Gehaakte margrietjes

Als ik niks te doen heb (wat niet vaak voorkomt), dan haak ik een paar margrietjes.
Dat is niet helemaal correct geformuleerd. Ik bedoel: Als ik niks anders heb om mee te nemen ergens naar toe, en ik verwacht wel tijd te hebben om wat te haken, dan neem ik een bolletje witte en gele wol mee om een paar margrietjes te kunnen haken. Boek 100 bloemen om te haken en te breienIn wachtkamers of tijdens een informele bijeenkomst of op reis: met een klein bolletje wol en een haaknaald, heb je altijd wat ‘om handen’.

Dit jaar is het haken van bloemen en blaadjes heel populair. Ik heb een leuk boek waar honderd duidelijke patronen in staan van al die bloemen en blaadjes. Ook het patroon van mijn ginko biloba blaadjes komt hieruit. Nu ik m’n ginko biloba-blogje heb gepubliceerd, kan ik m’n haakboek wel verkopen. De margrietjes ken ik intussen toch wel uit m’n hoofd en aan de andere 98 leuke patronen kom ik voorlopig niet aan toe. Als ik niks te doen heb…..?

M’n margrietjes gebruik ik overal voor. Hier liet ik  zien dat ze op een klein gehaakt tasje waren genaaid (en hier). Leuk, al die gehaakte bloemen en blaadjes!

Maar gestempelde bloemen zijn ook leuk! Ik ben blij met m’n stempel en laat hem graag nog een keer zien!

Drie keer stempel Tweedehandswerk

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Twee haakboekjes Durable katoen

Durable katoen

Kledinghangers

Drie mandjes met haakwerk

Mandjes met haakwerk

Kleurige CAL in Groningen

Vandaag landelijke haakdag

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen