Truien voor man en zoon

Zeegroen en zilvergrijs: wat een combinatie!
Ik breide vorig jaar een trui voor mijn man en toen mijn zoon die zag wilde hij er precies zoéén. Precies een week geleden deed ik nog m’n best om hem af te krijgen en dat lukte. En toen was daar aan het begin van onze vakantie dat fijne moment: “Alsjeblieft!” O, zo spannend of hij goed zou passen, maar het was gelijk duidelijk toen hij hem aantrok. Hij zat perfect!

De volgende ochtend, de eerste strandwandeling. Het regende nog zachtjes toen we op weg gingen, maar de zon kwam door. Jassen uit en foto’s maken! Voor mij is dit de allermooiste foto van de hele vakantie!

(Helemaal precies hetzelfde wou ik niet. Kun je zien wat ik veranderd heb?)

6 reacties op “Truien voor man en zoon”

 1. Wat een mooie foto!!!!! knap hoor en zo fijn om dat te doen hè
  de ene boog gaat naar links en de andere naar rechts, goed gedaan. Het lijkt wel of de hals wat donkerder is. mijn complimenten!!!!!! bedankt weer voor deze foto;s, geniet er elke keer van. spannend om te zien of het dan ook wel past.Zo door gaan hoor!!! groetjes Maria

 2. Bedankt voor jullie reacties.
  En inderdaad, goed gezien: bij de trui voor m’n zoon liet ik de ‘vliegende ganzen’ (dat is een term uit de quilt-wereld) de andere kant uitvliegen.

 3. En het bovenste zwarte randje is ook niet hetzelfde. De blokjes staan bij je man recht boven elkaar, bij je zoon verspringen ze. Heel knap gedaan, wat een enorme klus!
  Hartelijke groet,
  T.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013