Zweigart boekjes om te borduren

Om mooi te kunnen borduren heb je niet alleen patronen en garen nodig, maar ook goede handwerkstof om op te kunnen borduren. Zweigart is vanouds de naam van een fabriek die veel handwerklinnen op de markt heeft gebracht. Voor elke vorm van borduren is er wel een geschikte stof. Later heeft dit bedrijf ook patronenboekjes gemaakt en dat is een hele serie geworden. Een mooi vormgegeven klein boekje met foto’s waarop het borduurwerk mooi is gestyled, maakt het borduren nog aantrekkelijker.

Ik plaats nu een hele serie van deze leuke kleine boekjes in m’n shop. Sommige hebben maar 11 pagina’s, andere 20 of 32. Sommige hebben een groot patroonvel bijgesloten. Elk boekje heeft een thema: zoals Alfabetten, Monogrammen, Kant (om te borduren), Randen, Bloemen, Bladeren.

Voor mij is het leuk dat ik van sommige boekjes meerdere exemplaren heb, dus dan kunnen meerdere mensen ze bestellen. En ik heb weer een leuk voorraadje om zo af en toe eens een extra boekje bij te sluiten, wanneer het zo uitkomt. Dit zijn mooie kleine boekjes die niet veel ruimte innemen, en waar een borduurster eigenlijk altijd wel blij mee is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.