Mango boekjes

De serie van leuke kleine Mango-boekjes blijkt groter dan gedacht. Hier zijn er nog weer een heel stel! Eerder liet ik twaalf van deze boekjes zien, en schreef in het blogje daarover dat vrouwen vroeger allerlei kleine borduurpatroontjes uit tijdschriften bewaarden. Die werden in een map gestopt omdat ze zo leuk waren, en misschien zou je ze later nog eens kunnen gebruiken. Dat wordt nu niet meer zoveel gedaan, maar een borduurster kan hetzelfde gevoel krijgen bij het zien van de vele leuke kleine patroontjes in deze boekjes. Het enthousiasme wat spontaan opkomt als je al die leuke/bruikbare/aantrekkelijke patroontjes ziet. De zin om gelijk wat te borduren.

Mango maakte dus heel wat van die thema-boekjes, en soms gaven ze nog wat ‘special editions’ uit; die waren wat dunner en verschenen in kleinere oplagen. Leuk voor verzamelaars!
De thema’s Alfabetten en Merklappen,  Zee en Strand, Huis en Tuin, Reizen en Andere landen, Koffie en Thee, en Sport en Spel spreken veel borduursters aan. Met zo’n boekje kan er weer gekozen worden uit vele bruikbare voorbeelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.