Naar Amerika om elkaar te kussen

KLM Ontbijtdoosje met kussend boertje en boerinnetje

Het blogje met het KLM-patroontje is al heel lang één van m’n populairste blogjes. Goede reden om er  nog eens op terug te komen. En er is ook een goede aanleiding. Maar eerst een terugblik: In december ging mijn dochter naar Amerika voor twee weken. Op de terugweg kreeg ze in het vliegtuig een ontbijtdoosje wat ze voor mij bewaarde. Er stond een leuke afbeelding op van een kussend koppel. Ik vroeg aan de KLM om toestemming om het patroontje daarvan op m’n blog te plaatsen en die kreeg ik. Dat werd toen één van m’n meest aangeklikte blogjes.

Ergens in januari maakte ik ook een blogje over een ander blauw geborduurd stelletje. Op het Schaatsend stelletje geborduurdborduurwerkje kussen ze niet, maar hebben het wel gezellig met elkaar, al zwierend over het ijs. Dat blogje eindigde ermee dat het afgelopen was met het samen leuke dingen doen, want de vriendin moest terug naar Amerika.

En wat dacht je? Na een paar maanden elke dag skypen vloog de zoon nu ook naar Amerika!
Ze doen heel wat tegenwoordig, om elkaar toch even te kunnen kussen!
En zolang dat blogje met dat leuke borduurwerk één van m’n populairste blogjes is, ben ik benieuwd hoe het verder gaat met het verliefde stelletje.

Rood en blauwe Dutch spulletjes
Wil je nog wat Dutch souvenirs meenemen? had ik aan m’n zoon gevraagd. Ik heb immers genoeg!
Maar nee, dat hoefde niet.
Dat blauwe vlak op de bovenste foto is een oud KLM-koffertje uit de zeventiger jaren. Recent van een rommelmarkt. Daar stop ik al deze spullen dan maar weer in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013