Alle blogjes van de maand: december 30, 2014

Snelweg eind december

Heen en terug naar Drenthe

Vandaag heb ik zòveel handwerk gezien, daar mòet ik gewoon nog even over bloggen. Maar nee, ik nam nog geen foto’s van al dat handwerk. Dat komt later nog. Wel oefende ik wat met foto’s nemen vanuit een rijdende auto. Eén van de heenweg en één van de terugweg.

Lees verder »
Collage handwerken 2013

Terugblik: Nooit vervelen

Aan het eind van het jaar gaat het haast vanzelf om terug te blikken op wat we allemaal deden, maar handwerksters vinden het ook leuk om een overzicht te maken van wat we allemaal maakten. In 2013 heb ik veel geborduurd, en dit zijn enkele foto’s van wat ik maakte. Ik ben pas een maand bezig met elke dag bloggen op deze website, en nog lang niet alles van wat ik maakte staat erop. Ik heb er zin in om in het nieuwe jaar nog meer te vertellen over deze handwerken, en om nog meer foto’s te laten zien.

Lees verder »
Houten hart met bloemen

Terugblik: Meeleven

Meeleven: op talrijke manieren zagen we dit jaar dat dat nodig was. We ontvingen zelf meeleven of gaven het aan anderen. Deze foto is voor mij daarvoor symbolisch.

Lees verder »
Tapisseriekussen aap-roos-zeef

Terugblik: Geborduurd leesplankje

Dit kussen is wel illustratief voor hoe ik in het afgelopen jaar graag met handwerk bezig wilde zijn. Ik hou ervan om half-afgemaakt handwerk te kopen of te ‘vinden’ en daar dan nog weer wat mee te doen.

Lees verder »
Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.