Alle blogjes van de maand: januari 2018

Randen borduren

Als je al heel lang een patroon hebt bewaard om dat ‘ooit’ nog eens te gebruiken, dan is het nù misschien de tijd om dat te doen. Ik maak nog een lange randenlap van een patroon wat ik al heel lang mooi vond.

Lees verder »

Meer ruimte voor de rivier

Een geweldig groots project: Meer ruimte voor de rivier! De afgelopen weken maakten we mee hoezeer die aanpak werkt. Een eerste ritje op het nieuwe fietspad op de dijk.

Lees verder »

Familie Beer

Familie Beer, ’s zomers gaan ze naar zee en ’s winters slapen ze in hun hollletje. Lekker overzichtelijk, zo’n bereleven.

Lees verder »

Groene schalen

Niet alles hoeft gelijk opgeruimd te worden na kerst. Deze schalen met kunst-kerst-appeltjes stonden er nog. Ik had de appeltjes nog  even nodig voor een late kerstfoto. Even een intermezzo. Wordt vervolgd.

Lees verder »

Miss petticoat

Schrale troost voor wie geen naaimachine heeft of al die lapjes teveel werk vindt: je kunt patchwork dus ook borduren. Net als miss Petticoat.

Lees verder »

Boeken over streekdracht

De jaren tachtig was een goede tijd om boeken over Streekdracht in Nederland te schrijven. Van die mooie grote kijk-boeken met veel informatie en vooral veel mooie foto’s.

Lees verder »

Breien bij stress

Ik wil nog graag mijn meeleven betuigen bij bloglezers in de provincie Groningen. Een aardbeving lijkt me heel heftig om mee te maken en dan nog alle stress over de schade.

Lees verder »

Spulletjes

Veel spulletjes van mijn moeder ken ik al mijn hele leven. En van oude handwerkjes is het leuk om nog navraag te doen wie ze heeft gemaakt.

Lees verder »
Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.