Alle blogjes van de maand: november 2020

Babybreiboeken

Er zijn vroeger veel mooie babybreiboeken uitgegeven, waar velen nog heel goede herinneringen aan hebben. Een babytruitje breien voegt toe aan de verwachting.

Lees verder »

Breimandje

Een vintage breimandje kan onderdeel van je brei-uitrusting zijn, waardoor je breiwerk niet in de war raakt, de poes er niet mee aan de haal kan, en de zitplekken op de bank niet onnodig bezet blijven.

Lees verder »

Boeken breien

Het is zo fijn als je breien kunt (en er een bijna-voltooid breiwerk op de bank ligt). Er zijn boeken voor Iedereen om te (leren) breien.

Lees verder »

Met witte stippen

Paddestoelen foto’s zijn populair op social media. Ze hebben ook iets magisch, zoals zo’n rode zwam tussen het afgevallen blad omhoog komt.

Lees verder »

Boeken patterns and designs

Duizenden tekeningen zijn er gemaakt van de duizelingwekkende hoeveelheid kunstzinnige uitingen in alle culturen van de wereld. Deze boeken zijn bedoeld om al deze patronen en ontwerpen in het ‘public domain’ opnieuw te gebruiken.

Lees verder »

Strepen aan zee

Aan de rand van het land komen mijn gedachten tot rust. Hier wilde ik mijn stripes-deken over het hek van een gemaal hangen. Elk lapje is verbonden met een herinnering.

Lees verder »

IJzeren Kaap

We kozen de Waddenzee-kant van Texel om terug te rijden naar de boot. Onderweg stapten we uit bij de IJzeren Kaap.

Lees verder »
Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.