Blog

Elke dag is er wat te ontdekken op handwerkgebied! Al acht jaar blog ik elke dag over handwerk. Soms over nieuwe boeken die ik toevoeg aan m’n shop. Soms over iets wat ik zelf maakte. Soms over iets wat ik zag of meemaakte en wil delen (altijd aan de hand van een handwerkje). En soms over oud handwerk.

Vaak heb ik aan één blogje per dag niet genoeg. Dan blog ik gewoon nog een keer. Zo is er elke dag wat nieuws te lezen. En zo is er ook nog heel veel terug te lezen, want inmiddels schreef ik al 6000 blogjes. Die kun je allemaal nog terugvinden in het archief. Veel leesplezier gewenst!

Tijdschriften voor gehaakte kleedjes

Haken genoot in de tachtiger jaren een populariteit die zijn weerga niet kent, zelfs niet in zijn eigen lange en afwisselende geschiedenis. In die tijd werden veel mooie tijdschriften gemaakt die al die haakwerkjes aantrekkelijk presenteerden.

Lees verder »

Mooie haaktijdschriften

De haaktijdschriften uit de zeventiger en tachtiger jaren grepen terug op nòg oudere patronen. En wij kunnen nu weer teruggrijpen op die oude tijdschriften!

Lees verder »

Merklapje 1906

Als je graag wat mooie letters wilt borduren op een eigen merklapje, hoef je niet te kiezen voor het héle alfabet. Een paar grote sierlijke letters kan ook.

Lees verder »

Zingen voor vrede

Een gebed voor vrede voor de Oekraïne werd op muziek gezet en dit koorwerk wordt nu over de hele wereld uitgevoerd. Gister konden wij dit ook meemaken in een volle kerk.

Lees verder »
Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013