Blog

Elke dag is er wat te ontdekken op handwerkgebied! Al meer dan zeven jaar blog ik elke dag over handwerk. Soms over nieuwe boeken die ik toevoeg aan m’n shop. Soms over iets wat ik zelf maakte. Soms over iets wat ik zag of meemaakte en wil delen (altijd aan de hand van een handwerkje). En soms over oud handwerk.

Vaak heb ik aan één blogje per dag niet genoeg. Dan blog ik gewoon nog een keer. Zo is er elke dag wat nieuws te lezen. En zo is er ook nog heel veel terug te lezen, want inmiddels schreef ik al 6000 blogjes. Die kun je allemaal nog terugvinden in het archief. Veel leesplezier gewenst!

Doorbloeiers in de winter

Aansluitend bij een vrij neutraal nieuwsbericht: het is bijna december maar toch staan sommige plantensoorten nog in bloei. Bij veel andere berichten sloot ik nìet aan.

Lees verder »

Vilten vogeltje

In Nepal kunnen ze het allerbeste vilt verwerken. Er is een hele serie vilten vogeltjes. Dit keer vloog het Roodborstje met mij mee naar huis.

Lees verder »

Het raakt ons allemaal

De nieuwe maatregelen raken ons allemaal. In winkels en op straat gònst het van persoonlijke verhalen. Vandaag vertel ik ook wat over hoe mijn familie wordt geraakt door de beperkingen.

Lees verder »
Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013