Alle blogjes van de maand: mei 2020

Grenzen dicht

Maandenlang waren de grenzen met België dicht. We hoorden dat familiebezoek weer is toegestaan en springen gelijk in de auto.

Lees verder »

Speldenkussentjes

Speldenkussentjes hebben mij altijd bekoord. De diversiteit, de ambachtelijkheid, de herinnering aan een handwerkverleden van iemand die ik niet kende.

Lees verder »

Gezond eten

Twee maanden lang heb ik alle tussendoortjes overgeslagen, en mij gehouden aan drie maaltijden per dag. Groente en fruit zijn nu favoriet!

Lees verder »

Rode en blauwe streepjes

Deze kussentjes laat ik zonder vulling. Ik wil ze straks meenemen naar een ver land en dan prop ik er ter plekke wel een vulling in, bijvoorbeeld een vest of trui. En dan leg ik het op de rand van een klif met de zee op de achtergrond…..

Lees verder »

Sjoemelkussen

Grote ‘liggende’ geborduurde schilderijen zijn geschikt om er een kussen van te maken. Voor de vulling kun je van àlles gebruiken….

Lees verder »

Never waste a good crisis

“Een pan met eten waarin vaak geroerd wordt zal gelijkmatig en goed gaar worden. Zo is dat ook in het leven: een leven dat regelmatig door elkaar wordt gehutseld heeft meer kans om een goede balans te vinden.”

Lees verder »

C&A krant 1950

Ach, nu heeft ook C&A het moeilijk en is het faillissement aangevraagd. Tientallen jaren was C&A een ikoon voor de Nederlandse huisvrouw.

Lees verder »
Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.