Dansen op maandag

Tapisserie Spaanse danseres
Hallo Spaanse danseres in je mooie roze jurk: jij hebt het zeker niet koud. Wij wel hier in Holland. Mensen hebben vakantie en we willen deze week graag een oranje feestje vieren, maar we hebben de kachel aan en lopen met winterjassen over straat. losgemaakte borduurwerkenHet is een koude laatste week van april. Ik denk veel aan dertig jaar geleden, want toen was het ook zo koud. Toen woonde ik in Nóórd Holland en daar was het allemaal nog wat kouder, met een koude wind die van over de Zuiderzee kwam. Ik was ziek geworden en kon niet meer dansen. Daar denk ik nu weer veel aan.

Ik mocht de Spaanse danseres (die een tijdje in mijn shop woonde) los maken uit haar lijst en vandaag gaat ze op reis. Het lieve zwervertje met de grote pet gaat met haar mee. Ik vond het een leuk werkje om ze uit de lijstjes te halen want ik hou er wel van om iets los te maken. Dingen blijven niet meer zoals ze waren. En dat is maar goed ook.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Twee boeken handwerk Andes en Indiaans

Tentoonstelling in Hurwenen

Handwerk in uitvoering

Letter H en gehaakte margrietjes

Siggy’s even in de wacht

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen