Hop op tafel


Zaterdagavondtafereel: dit is mijn salontafel op dit moment. Op de blog van Mieke las ik dat zij de mooie lichtgroene hopbellen had gecombineerd met delftsblauw. Dat leek me wel wat om na te doen. Toevallig kwam ik vandaag op een plekje waar de hop welig tierde. Ik rukte wat aan de struiken, gooide de kronkelende ranken in de auto en thuis plofte ik ze op tafel. Ik vroeg me af hoe lang ze het zouden uithouden zonder water en dat is nu al een uurtje of tien. Een fijn gebreid kleedje zorgt voor het nodige contrast en een geel bloemetje en een patchwork-sterretje maken het af. Foto genomen vóórdat er een biertje op tafel kwam. Fijnzinniger arrangementen komen een andere keer wel weer, zo is het ook wel goed. Zaterdagavond…

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Varifocussen…

Stekenlap met samentrekwerk

Breien op grote pennen

Gehaakte zak en twee haakboekjes

Reacties

  1. Hop droogt mooi op, dus je kunt er lang plezier van hebben!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen