Hutje op de hei

Op mijn blog liet ik (vanmorgen) mijn nieuwe tapisserie-tas zien, en die werd (vanmiddag) door mijn bezoek bewonderd. Het deed haar denken aan een cottage in Engeland. Samen praatten we erover hoe leuk het is om van borduurwerken tassen te maken, en ook dat het nog best veel werk is. De juiste materialen zoeken is het meeste werk, zei ze, en dat beaam ik denk ik wel.
En nu heb ik nòg zo’n geschikt tapisserie-schilderij van boven gehaald. Hier zou óók een mooie tas van kunnen worden gemaakt!
Heb je nog een lapje liggen en wil je dit bestellen, dan stuur ik dit schilderij graag naar je op.
Of zou je het leuk vinden om bij mij een soort workshop te doen? Dat is mij meerdere keren gevraagd, of ik dat zou willen doen. Dan zou ik bijvoorbeeld diezelfde dieprode oude velours erbij kunnen pakken en kun je (met mijn materiaal en onder mijn begeleiding) zo’n tas maken.
Het is maar een idee hoor. Geen idee of dat uitwerkt, maar ik wou het toch eens noemen.
Dit huisje-op-de-hei-tapisserie is er in ieder geval reuze geschikt voor!

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Borduurpakketten buitenleven

Kussentje

Wrapped in glory

Burda patchwork tijdschriften

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen