Patronenboek La Tapisserie DMC

Patronenboek La Tapisserie DMC
Bovenop een stapel oud papier waar ik toevallig langs liep, lag een kleurige poster van het Wereld Natuur Fonds. Dus die nam ik even mee naar huis want ik zag er gelijk een kleurenovereenkomst in met een mooi La Tapisserie patronenboek wat ik heb van DMC. Wow: kleurenexplosie! Het leuke vind ik nu: de kleuren van die poster zijn nieuw en hip, maar de kleuren en patronen van deze tapisserie-patronen zijn oud en al heel lang mooi!

Het boekje staat al wat langer in m’n shop maar ik heb er nu nog wat foto’s bijgeplaatst in de galerij, zodat je kunt zien wat een prachtige patronen dit zijn. En hip natuurlijk!
En omdat ik hier zelf helemaal weg van ben, plaats ik hier ook nog maar een extra foto:

Pagina uit Patronenboek La Tapisserie DMC

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Bandweven en Handweven

Borduurwerkje van lakei en Kleermakerij

De Kleermakerij

Familie diners met kerst

Ikat weven

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen