Afsluiting blogjes-verslag midweek op Texel

De eerste vakantiefoto van een midweek op Texel: bloemetjes mee uit de thuis-tuin, paar handwerkjes op de salontafel van een nog vreemd aanvoelend vakantiehuisje. De start van een paar fijne dagen!

Ik ben langer doorgegaan met vakantiefoto’s op m’n blog plaatsen dan ik van te voren had gedacht. Maar nu nadert het einde van deze blogjes. Elk blogje schreef ik op de ochtend dat ik het publiceerde (ik maak zelden blogjes in voorraad) en vond het fijn om het zo te doen. Ik hoop dat jullie hebben meegenoten en het niet te lang vonden duren.

En als je het misschien heel leuk vond en nog meer wilt lezen: lees dan ook de blogjes die ik vorig jaar schreef, november 2020, toen we ook een midweek op Texel waren. We zeiden toen: “hier willen we nog wel eens terugkomen”. En dat hebben we dus nu gedaan! Het was heerlijk!

2 reacties op “Afsluiting blogjes-verslag midweek op Texel”

 1. Hi Margriet, het was een hele mooie reportage!!!!We hebben genoten hoor, dat missen we hier. We gaan door een erg droge periode in Alberta, niet veel regen. Maar toch wel mooi. Dank je wel voor al die blogjes.

  1. Hallo Maria,
   Bedankt voor deze reactie!
   Ik kan me voorstellen dat je middenin de droogte ook wel eens wat meer water zou willen zien en voelen. Hier was er deze zomer voldoende nattigheid. En het kijken naar hoe het water het land ontmoet blijf ik ook altijd boeiend vinden. Fijn dat je vanuit Canada mee kon kijken met mijn foto’s.
   Hartelijke groet,
   Margriet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013