Breien voor baby met Phildar

Vanaf de geboorte tot de eerste stapjes, van het eerste glimlachje tot de eerste triomfantelijke smile: als er een baby is dan maak je het allemaal mee! En al die mooie momenten kunnen nog intenser worden meebeleefd als de baby mooie kleertjes aanheeft. En al die mooie momenten worden ook nog beter herinnerd wanneer de baby mooie kleertjes aanheeft èn er wordt een foto gemaakt. Dan is het nog leuker om ook later nog naar je kleintje op de foto te kijken en te zien hoe schattig hij was.

Breien dus! In één van deze tijdschriften las ik de wervende tekst: “Breien voor je baby is als fluisteren: ik  hou van jou!” Een lieve kleine zachte outfit of juist een stoer pakje in met wat grover garen, het kan allemaal. Phildar heeft al jarenlang een reputatie opgebouwd van telkens een nieuw zomer- of wintertijdschrift met mooie babykleertjes, en de oudere tijdschriften zijn net zo mooi als de nieuwe. In sommige van deze tijdschriften zitten overzichten waarop de aanstaande moeder kan aangeven wat ze graag wil dat iemand voor haar kindje breit. Zo gaat dat nu en zo komt het allemaal extra goed uit.

Bij ons in de familie is een babietje geboren! Ik was heel blij toen ik het hoorde, want ik had meegeleefd. En toen kwam de eerste foto, waarop de nieuwgeborene gelijk al een eigengebreid truitje en mutsje aanheeft. Oh…… dat doet je wat, zo’n eerste foto!
Ik kan er nog niet naar toe, maar ik vond het wel een mooie aanleiding om deze tijdschriften in m’n shop te zetten. Kan ik zelf ook wat uitzoeken om te breien voor het kleine jongetje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.