Einde van de kerstperiode

Vandaag: nog drie macarons bewaard voor een mooi momentje. Onze dochter kon na een conferentie nog een dagje op bezoek komen, we praaatten nog wat bij, aten nog wat lekkere hapjes, en bespraken spulletjes die we nu weer gaan opbergen. We hoorden dat het in België het heel gebruikelijk is om de kerstversiering tot 6 januari te laten hangen en de boom te laten staan. De feestelijke periode loopt door tot en met driekoningen.

En er was zomaar ineens tijd en gelegenheid om iets te doen wat we al heel lang van plan waren: samen naar de plaatselijke wolwinkel, die zo goed bezig is met allerlei ecowol van eerlijke grondstoffen. Wat een mooi begin van de na-kerst-periode, om nieuwe wol uit te zoeken en weer zin te krijgen in een nieuw brei-jaar. En wat een mooi (officieel) einde van de kerstperiode.

2 gedachten over “Einde van de kerstperiode”

 1. Ik heb je net weer gevonden. Ik was te lang met andere zaken druk dan met handwerken. Maar nu ben ik weer fijn bezig en ga je weer volgen…en teruglezen ook. Dank
  Godeliva

  1. Hallo Godeliva,
   Leuk dat je me weer gevonden hebt op internet. En zo’n reactie op m’n blog vind ik ook leuk!
   Ik zag ook dat je je had aangemeld voor m’n nieuwsbrief, en die is daar ook eigenlijk voor bedoeld: Veel mensen komen eenmalig op m’n blog, en nemen zich dan voor om eens terug te komen en vergeten het dan weer. Maar als je je abonneert (bijvoorbeeld die eerste keer) op m’n nieuwsbrief, dan krijg je automatisch elke twee weken een soort reminder: “o ja, die blog is er ook nog! Even lezen….”
   Veel leesplezier dus gewenst op m’n blog! En hopelijk dit jaar voor jou ook tijd om met handwerken bezig te zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.