Handwerk in de zomer

Vanmorgen verscheen er weer een nieuwsbrief, met een overzicht van de blogjes die ik in de warme zomermaanden juni en juli schreef.
De laatste zin is: “Handwerk in de zomer, dat voegt altijd wel wat toe!”
Veel leesplezier voor wie deze nieuwsbrief ontving. De laatste weken kreeg ik veel nieuwe aanmeldingen voor deze nieuwsbrief. Welkom!

Ik ga weer een paar dagen weg voor mantelzorg, dus eventuele bestellingen kan ik niet gelijk verwerken. Donderdag of vrijdag doe ik de bestellingen weer op de post, dus dan heb je het nog wèl voor het weekend.

Fijne dag! En handwerk in de zomer voegt ècht nog wel wat toe aan deze bijzondere dagen!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Dekbedquilt

Bloempotten en bloemetjes

Digitale praatjes in het echt

Kussentje niet op het strand

Reacties

 1. Deze zomer doet me denken aan de zomer van 1976. In oktober ben ik toen bevallen van een zoon. Ca 1 jaar later ben ik begonnen met het haken van een groot rond tafelkleed uit de Ariadne. Het kleed is prachtig geworden. Helaas heb ik het samen met een antieke ronde tafel verkocht. Ik heb daar erg spijt van. Ik heb nu weer tijd en zou het kleed graag opnieuw maken. Kan iemand mij aan het patroon helpen. In het midden zit een grote ster en aan de rand lijkt het of er een soort bloemen hangen.

  • Margriet Hof zegt:

   Hallo Marja, ik kan me er alles bij voorstellen dat deze warme zomer ook weer veel warme herinneringen brengt aan een mooie zomer toen!
   Wat jammer dat je het kleed (in een opwelling) hebt weggedaan, en wat zou het leuk zijn om het weer opnieuw te haken. Ik denk wel dat ik het kleed welk je bedoelt een keer heb gezien in een oude Ariadne, maar weet op dit moment niet zo goed meer welke. Zou het helpen als je alle Ariadnes in mijn shop naloopt, om misschien de voorkant te herkennen? Als je een voorkant herkent, dan kan ik daarna checken of het kleed er ook echt in staat. Dat kan ik natuurlijk doen vóórdat je hem bestelt.
   Ik hoop dat je hem vindt!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen