How to be creative in textile art

De zomer is de beste tijd om nieuwe creatieve dingen uit te proberen! Met de deuren en ramen wagenwijd open, de tafel zo geplaatst dat het zomerbriesje niet alleen verfrissing maar ook nieuwe ideeën brengt, en dan òp die tafel alles wat je hebt opgespaard om ‘ooit nog eens wat mee te doen’. Alles tevoorschijn halen en merken dat je ineens niet meer bang bent om nieuwe ideeën uit te proberen. Geïnspireerd door prachtige foto’s van het werk van Textile-Artists, die mooie boeken schreven om je te helpen zelf ook die creatieve stappen te zetten.  Je kunt aan de slag met Fabric Art en Mixed Media en Textile Translations.

Of je kunt de tafel ook zò plaatsen dat je juist in de schaduw kunt werken. Of je zoekt een plekje waar je ’s morgens en ’s avonds zon hebt en de rest van de dag niet. Of je schuift die tafel gewoon heen en weer! Door het zien van deze mooie boeken wordt je vanzelf creatief en ga je je eigen mogelijkheden met andere ogen bekijken. Bij mij werkt dat ook zo: alleen al door het bezig zijn met deze boeken, op de ochtend van een tropische dag, word ik helemaal vrolijk. En krijg ik zin om (als dit klaar is) zelf ook mijn tafel op een fijn plekje te schuiven. En dan lekker bezig zijn! How to be creative? Gewoon zò!

Raising the surface! Reliëf door laagjes en stiksels! Bonte mengelingen van de twee boodschap-dragers die al eeuwenlang voor zòveel mogelijkheden hebben gezorgd: Papier en Textiel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.