Ingebonden jaargangen Ariadne

Een abonnement op de Ariadne bood elke maand nieuwe inspiratie, maar je kon natuurlijk niet gelijk alles maken wat je wilde. En bovendien was je er niet altijd aan toe. Als je net in de kleine kinderen zat, had je behoefte aan andere patronen dan later wanneer die kinderen tieners waren. Maar nòg weer later willen vrouwen graag weer iets maken voor hun kleinkinderen, en dan het liefst precies hetzelfde truitje als ’toen’. Mooi als je dan al je oude Ariadnes hebt bewaard. Maar als je ze hebt weggedaan: ook niet erg. Dan koop je ze gewoon weer opnieuw!
In deze mooie blauw-geruite opbergmappen zitten Ariadnes uit de zeventiger jaren.

In de tachtiger jaren waren er opbergmappen met tulpen, en in de negentiger jaren weer wat anders.
Twintig jaargangen heb ik in m’n shop geplaatst, en het is verrassend om te merken hoe leuk die Ariadnes vroeger waren, en nu ook weer!

2 gedachten over “Ingebonden jaargangen Ariadne”

  1. Direct na het versturen van m’n nieuwsbrief werden al twee keer twee jaargangen Ariadnes besteld. Ik werk het gelijk bij in m’n shop, zodat dezelfde jaargang niet dubbel kan worden besteld. Leuk om te merken dat deze oude Ariadnes geliefd zijn. Ik zou wel willen dat ik vaker zoiets aan kon bieden, maar dit zijn voor mij ook buitenkansjes, om zoiets in te kunnen kopen. Deze zomer speciaal een eindje voor gereden, om al deze jaargangen van iemand anders te kopen.

  2. Genieten zijn de Ariadne’s jammer dat ze er niet meer zijn. Ik heb zelf 6 ingebonden Ariadne ‘s van eind jaren 60 en begin jaren zeventig bedankt voor het blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.