Kaartjes geruild

Voor de eerste keer deed ik mee met een ATC-ruil. Deze was georganiseerd door Mieke. Vorige week stuurde ik drie kaartjes naar haar op, en vanmiddag kreeg ik de envelop met kaartjes van drie anderen. En nog een grote en kleine kaart van Mieke zelf. Leuk zo’n verrassings-envelop!

Er zijn een paar regels waar Artist Tradings Cards aan moeten voldoen:
– ze mogen alleen geruild worden. Niet verkocht.
– ze moeten een bepaalde afmeting hebben, namelijk 8,9 x 6,4 cm. Of 2,5 bij 3,5 inch.
– ze moeten zelf gemaakt zijn.

Verder zijn alle technieken toegestaan, zoals stempelen, kleuren, plakken, verven, stofbewerken.
Mijn kaartje had iets met een gehaakt margrietje, maar ik had er maar drie en die stuurde ik op dus zodoende ligt er niks van mij op deze foto. Ik kan natuurlijk altijd nog weer wat bijmaken. Maar het hele idee is dat je kaartje een klein uniek kaartje is. Wel kun je een ‘editie’ maken: een aantal kaartjes die hetzelfde zijn, en dat moet je dan ook achterop vermelden, bijvoorbeeld 1-4, 2-4, 3-4 of 4 van 4.
Degene die de swap (de ruil) organiseert, kan ook verdere bepalingen geven over wat er achterop moet staan, zoals naam en blog. Dus ik plaats gauw dit blogje, want nu zijn er dus ook drie anderen die vanmiddag een envelop kregen, met mijn kaartje erin. En dan vinden ze het vast leuk om op mijn blog te kijken en hun eigen kaartje te herkennen!

Dat was dus m’n eerste keer, wie weet doe ik nog wel eens mee!

6 reacties op “Kaartjes geruild”

  1. Dag Margriet, ik kreeg zo’n mooi kaartje van jou. Ben ook even op je blog gaan kijken, creatief hoor, kom vaker even neuzen. Groet en nog een fijne dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013