Kerstsfeer in de kamer

Het plan was om vandaag de kerstspullen op te ruimen. Maar nu is het koud en sneeuwt het en is het wel gezellig om nog een paar sfeerplekken in de kamer te hebben. Ik bouwde de kerstsfeer op deze tafel op door een gehaakte beddesprei op tafel te leggen. Daarop kwam de oude encyclopedie van m’n grootouders en daar kon een smalle wengé-plank op liggen. Nu had ik een plekje voor m’n verzameling kerstboompjes. De rest vulde zich vanzelf op. De papierbloemen komen uit de winkel en werkplaats voor gehandicapten, waar mijn broer ook werkt. Af en toe koop ik een paar van die bloemen omdat ze ook zo leuk zijn om weg te geven.

Het kralenkussen vindt elk jaar een plekje in de kamer, ik ben er dol op.

Eén van de verweesde quiltblokken vond een tijdelijk onderkomen op een jute tas, die ik de hele kersttijd gebruikte. Hier had ik alle boeken en tijdschriften in gedaan waar borduurwerkjes in staan die ik misschien dit jaar wel wil borduren.
Elk jaar heb ik weer andere kersthoeken in de kamer en het is leuk om eerst nog een paar foto’s te maken voordat je alles weer afbreekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.