Kleine boekjes DMC borduurideeën

Als je iets wilt borduren op vakantie, maar je weet nog niet wat: neem je doos borduurzijde mee, een paar restjes handwerkstof en zo’n klein boekje en dan vind je ter plekke altijd wel iets wat leuk genoeg is om te borduren.
Als je gedachteloos iets wilt borduren en je hebt geen zin om al te veel te hoeven nadenken: dan is zo’n lange rand ideaal. In deze boekjes staan heel veel randjes: van rijen aardbeien, bloemen, poppetjes, stoelen, potjes jam, mandjes, kaarsjes, scharen en nog veel meer.
Als je iets speciaals zoekt (en dat komt best vaak voor want daar krijg ik vragen over), zoals een voetbalschoen, of een klok, of een paddestoel of een zeilbootje of een fles met speen: goede kans dat het patroontje in één van deze boekjes staat.

DMC bracht een hele serie boekjes uit met aansprekende en heel diverse borduurpatronen. Het zijn kleine boekjes, voor veel borduurplezier.
Of misschien: Als je de hele serie spaart, dan zijn er hier acht om je verzameling mee aan te vullen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Krans van geborduurde bloemen

Moederdag

Warme kleuren tegen de kou

De Dom beklommen

Lappenlaken aan het Lauwersmeer

Reacties

 1. Anja Zom zegt:

  Hallo,
  Ik ben benieuwd wat je voor de kleine DMC boekjes vraagt ik heb alleen die rechtsboven op de foto staat en de rest nog niet. Ik borduur kruissteekjes op kaarten en heb al een paar van die kleine boekjes waar ik al best wat uit heb kunnen halen. Paar nieuwe erbij zou leuk zijn maar ligt er wel aan wat ze moeten kosten.

  • Margriet Hof zegt:

   Hallo Anja, deze boekjes heb ik te koop voor 6 euro per stuk, en ze staan boordevol kleine motiefjes! Deze boekjes lijken me inderdaad heel geschikt voor iemand die kaarten borduurt!
   Je vraag kwam binnen tijdens m’n vakantie, en inmiddels heb je er ook al 4 besteld, maar het is misschien interessant voor andere kaarten-borduursters ook om te lezen dat deze boekjes daar geschikt voor zijn.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen