Oude borduurwerken, zomer 2023

Elk borduurwerk is uniek, heeft borduurplezier gegeven aan de maaktser, en heeft een authentieke uitstraling. In de zomer van 2023 liet ik veel borduurwerken zien op mijn blog. Soms passend bij de dag en meestal passend bij de zomer. En in alle gevallen vanwege dat het telkens weer boeiend en verrassend is om te zien wat er allemaal is gemaakt! Elk borduurwerk is ooit begonnen met een idee, een verlangen. En het is gemaakt met die grote borduurbehoefte die veel borduursters kennen. Gewoon lekker een tijdje bezig zijn, en iets moois onder je handen zien groeien.

Na m’n plaatje en soms een praatje op mijn blog legde ik het borduurwerk op een stapel, want ik had nog geen zin om alles in m’n shop te zetten, die in de zomer toch een tijdje dicht was. Maar nu heb ik alles weer opgezocht en staat ieder borduurwerk, met opgave van de maten, in m’n shop. Wie weet zit er iets voor je bij!

1 gedachte over “Oude borduurwerken, zomer 2023”

  1. Ha Margriet, wat een verscheidenheid aan borduurwerkjes , ik ben van de zomer in het borduurmuseum geweest in Barneveld , heel leuk ,echt een aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.