Blogbezoek

Deze week had ik twee bezoeken van bloglezeressen die allebei al eens eerder op bezoek waren geweest, dus dan is het al vertrouwd en wist ik waar ik me op kon verheugen. Voor de eerste bezoekster had ik al m’n dozen oud handwerk klaargezet en daar zijn we samen een paar uur mee bezig geweest om die door te kijken. Van haar kreeg ik als kadootje handgemaakt chocolade van een bakker uit haar woonplaats.
En voor de tweede bezoekster had ik m’n dozen met borduurwerken klaargezet en daar zijn we ook samen doorheen gegaan. Van haar kreeg ik – net als vorig jaar – een prachtige bos bloemen.

Het was heel leuk om twee keer bezoek te ontvangen, allebei van vrouwen die daar best wel een eindje voor hadden gereisd. Zo bijzonder dat dit kan! Dat je gewoon met elkaar gaat praten alsof je elkaar al heel goed kent. En dan merk ik dat zij mij natuurlijk ook al wel aardig kennen, na al die blogjes die ze van me hebben gelezen. Zulke bezoeken zijn helemaal top! We delen de handwerkliefde, en kunnen dan urenlang praten over alles wat er vroeger is gemaakt. Ik ben natuurlijk veel in m’n eentje bezig met al dat oude handwerk, en dan vind ik het heerlijk om af en toe ook bezoek te ontvangen van handwerkliefhebbers. En te zien hoe zij ook reageren op het zien van al dat oude handwerk, en om er samen over te praten.

En zulke lieve attenties ontvangen – bloemen en bonbons – vind ik ook heerlijk!

1 gedachte over “Blogbezoek”

  1. Beste Margriet. Het linker geborduurde lapje met het zeilschip heb ik aan de binnenkant van een kast hangen. Je kreeg het als borduurpakketje in de zestiger jaren als je abonnee werd van de Ariadne. Borduurwerk hang ik nogal eens aan de binnenkant van een kastdeur . Je kan niet alles aande muur hangen en zo zie je het regelmatig terug. Groetjes van Evelize.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.