Aanbieding Patchworkboeken

Wat zijn er enorm veel boeken over Patchwork en Quilten uitgegeven! Duizelingwekkende ideeën buitelen over je heen wanneer je zo’n boek doorbladert. Je denkt aan je eigen lapjes, je vraagt je af of je genoeg hebt voor een project waar je een mooie foto van ziet, je bladert verder, en ziet nòg meer foto’s en krijgt nòg meer ideeën…..

Dan besluit je om wat briefjes tussen de pagina’s te stoppen en die briefjes kunnen er soms heel lang in zitten, en eigenlijk heb je wel genoeg ideeën maar als je dan weer zo’n boek ziet, dan wil je eigenlijk nòg meer! Want al die ideeën geven je zo’n goed gevoel. Een boek kan ook het effect hebben dat je gewoon voelt dat je onderdeel bent van een grote patchwork-community. Die bestaat uit allemaal mensen die dol zijn op patchwork, en dol op het doorbladeren van mooie boeken.

Elk boek is gemaakt door vrouwen die zelf ontdekten hoeveel voldoening het geeft om iets moois te maken, en die wilden voortbouwen op de lange traditie om voor je ‘home’ een warme en persoonlijke quilt te maken. Zòveel vrouwen hebben al gedacht: ik ga eens een boek maken! En het lukte ze ook nog, met de allermooiste foto’s en met beschrijvingen van de allermooiste projecten.

Voor mijn shop begint het een beetje veel te worden, al die Amerikaanse boeken. Dus ik ga me wat beperken in de Engelstalige boeken. Maar voor een quiltliefhebber is dit een leuke kans, want het doorbladeren van oude boeken (en het gevoel te vergroten dat je tot die fijne quiltcommunity behoort) is een leuke en inspirerende bezigheid.

Al deze boeken bied ik nu aan: drie voor 10 euro. Zes voor 20 euro. Negen voor 30 euro. (Bij negen heb je een leuk stapeltje voor een klein prijsje!)
De verzendkosten komen er nog bij, en dat zijn waarschijnlijk de kosten voor een pakketje want meestal zijn drie (of meer) boeken te dik voor de brievenbus.

Quilters uit België kunnen ook van deze aanbieding gebruik maken. Ik verstuur de boeken dan via een andere vervoerder waardoor de verzendkosten hetzelfde zijn als verzending binnen Nederland. De verzendkosten voor een pakketje zijn dan voor Nederland en België: € 7,00

Je kunt deze boeken dus niet via m’n shop bestellen (want daar staan ze niet in). Maar via mail (of via contactformulier). Geef dan de titels aan me door en dan krijg je van mij reactie.

2 gedachten over “Aanbieding Patchworkboeken”

 1. En deze zijn ook besteld en dus niet meer in voorraad:
  a square in a square
  – great american quilts
  – american quilts and coverlets
  – medaillon quilts
  – the curved two patch system
  – progressive quilt
  – american quilts and how to make them

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.