Leer beter haken


Vandaag twee blogontmoetingen gehad, en dat was leuk!
’s Middags ging ik naar een oudere mevrouw die me had uitgenodigd om bij haar langs te komen en ’s avonds kwam een echtpaar een bestelling ophalen en dat werd een hele visite. Ik heb ervan genoten! Ik kreeg allerlei terugkoppelingen van wat mensen van mij weten en dan schrik ik wel eens: “o ja, dat heb ik óók allemaal geschreven. Tjonge, hebben ze dat allemaal onthouden?”
Ik kreeg ook complimenten, omdat ik zo trouw elke dag schrijf en dat het meestal wel interessant is om te lezen. De mevrouw van vanmiddag vond de persoonlijke stukjes het leukst, waarin ik vertel over uitstapjes en zo. En ze zei dat ik vast wat heb met taal, want m’n zinnen zitten grammatikaal meestal wel goed in elkaar. Met het echtpaar van vanavond kwam het tot een hartelijk contact en nu rijden ze net de straat weer uit en voel ik me blij na een leuke ontmoeting. Ja, het is ook wel veel werk, elke dag bloggen (dat wordt ook vaak aan me gevraagd) maar het geeft ook veel voldoening!

En ja: al die handwerkjes hè? Ze blijven maar stromen! Ik vind zelf van allesBoekje leer beter haken leuk en vind het ook leuk om het hier te laten zien. Zoals dit gehaakte kleedje. Niet alles is sofisticated (ik mocht wel moeilijke woorden gebruiken, kreeg ik te horen) maar dat hoeft ook niet. Met zo’n simpel haakwerkje kun je al je restjes opmaken. Gewoon in het midden beginnen en rondjes haken. Wil je toch iets moeilijkers? Leer dan beter haken! Dat is echt een super-retro boekje uit 1977, waarin toen al alles stond wat we nu weer leuk vinden.

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Patchwork picknickkleed van fairtrade stof

Open huis en tuin Boerenwente

Houden van textiel

Het textielambacht in de schilderkunst

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen