Linnen handdoek bedrukt met merklap

Linnen handdoeken bedrukt met merklap

Het afgelopen jaar is handwerken nogal populair geworden en sommigen willen graag ’s avonds een tijdje op de bank zitten borduren. Maar ja, éérst de afwas…. Voor wie met de gedachten tijdens dat corvee dan al bij het borduurwerk zit, is dit misschien een leuke aanwinst.
Een linnen handdoek, bedrukt met een merklap! Al heel lang heb ik er zelf zo-één. Nu kon ik er nog een paar nieuwe bijkopen en die plaats ik in m’n shop. Voor de liefhebber! Vorige week zag je ze op deze foto al een beetje doorschemeren.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Ex Roman-stripes

Gebreide handdoekjes

Shalom Israël

Hollandse luchten

Reacties

  1. Update: voor deze theedoeken had ik heel veel belangstelling en hij is nu uitverkocht. Jammer dat ik er niet nog meer had; ik had graag jullie allemaal blij willen maken. Maar ik blijf op zoek naar zulke leuke dingen!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen