Oude tijdschriften Textiel Plus

Het doel van de Stichting Textiel Plus is: bekendheid geven aan de uitoefening van textiele vormgeving in Nederland en België.
En de doelgroep is dan ook: iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met textiel te maken heeft.
Om het doel te verwezenlijken worden (of werden…) workshops en tentoonstellingen georganiseerd. En er is dus een eigen tijdschrift: Textiel Plus!
En ook voor déze tijdschriften geldt: ze verouderen wel een beetje, maar niet zo heel snel. Want veel onderwerpen zijn jaren later nog steeds interessant.
Alles wat maar enigszins met Textiele vormgeving te maken heeft, is wel een keer aan bod gekomen in het verleden en die artikelen staan nog allemaal in deze kleurrijke tijdschriften.

Maar of ik al die oude tijdschriften ook allemaal op mijn webshop ga plaatsen? Eerst maar eens wat uitproberen! Ik heb zestien tijdschriften in m’n shop geplaatst en dan zie ik wel of er belangstelling voor is. Het kan ook zijn dat iemand graag de hele stapel wil: laat het me dan weten. Het veelzijdige textiel in allerlei (verschijnings)vormen heeft al veel inspiratie gegeven aan hedendaagse artistiekelingen, en als deze tijdschriften weer bij een volgende textiel-liefhebber terechtkomen, dan kan blijken dat de textiel-inspiratie onuitputtelijk is! Kleur + Vorm + Textuur + Combinatie = Textiel Plus!

1 gedachte over “Oude tijdschriften Textiel Plus”

  1. Beste

    Zijn de tijdschriften Textielplus nog beschikbaar? Over welke nrs gaat het? Ik heb interesse in een aantal ontbrekende nrs (nl 190 – 199 – 220 – 221 – 223 – 225 – 247 en eventueel oudere nrs voor ..)

    Vriendelijke groeten
    Iris Struye

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.