Paar kleine handwerkjes mee op vakantie

We reden ergens heel hoog in de bergen en we hadden zin in thee. We parkeerden op een plekje waar dat kon en kookten water vanuit de achterklep van de auto. Alles bij de hand, alles zou een vaste plek moeten hebben, maar er is natuurlijk altijd wel een beetje ruimtegebrek. Dus hing ik de pannelap even over de openstaande deur van de auto. Terwijl ik wachtte tot het water kookte, keek ik genietend om me heen. Het regende weliswaar, maar oranje vrolijkt alles op. Ik maakte nog een foto, die ik verder niet gebruikte in m’n reisverslag, maar nu aan het eind nog even wel. Ik zocht vanmorgen de handwerkjes bij elkaar die ik tijdens deze reis gebruikte voor m’n foto’s. Er was altijd wel een plekje waarbij een handwerkje de boel (en het uitzicht) nog wat persoonlijker maakte. En nu wil ik nog even laten zien dat ik eigenlijk helemaal niet veel mee had! (De kussens heb ik er niet bij gelegd.)

Misschien is deze foto een idee voor anderen: neem ook wat mee op vakantie! Bij elkaar hoeft het niet veel te zijn, maar je kunt er toch volop van genieten.
En wie niks in huis heeft en ook graag oranje pannelappen wil gebruiken hoog in de bergen: deze zijn nu wel vaak genoeg op de foto geweest en zijn voor m’n shop. Nìks leukers dan hoog in de bergen in de regen thee zetten, en dan genietend om je heen kijken terwijl het water aan de kook komt….

Of onderweg een stroopwafel-momentje creëren met al die handwerkjes om je heen!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Mijn geborduurde kussens

Lopend naar kerst

Honingmarkt

De Stekendictionaire van Nel Rol

Comments

 1. Het lijkt wel een bijzondere manier van “zoek de verschillen”. Wat ik op het eerste gezicht mis: het kantklos vlindertje en verschillende tasjes 🙂
  Maar je hebt gelijk, veel heb je niet nodig om van je vakantiefoto’s een gezellig en persoonlijk plaatje te maken.

  • Margriet Hof zegt:

   Goed opgemerkt: de tasjes had ik bewaard voor een volgend blogje! Inmiddels zijn die ook te zien!

   Het kantklosvlindertje lag er wel op hoor! Maar ik heb de foto net toch even veranderd, want ik was het hardanger-kleedje vergeten.

   De kussens en sjaals laat ik verder maar zitten, die zijn al wel voldoende te zien geweest.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen