Quiltfestival!

kast met quilts

Dagje uit: ik ga vandaag en morgen naar Groningen! Daar wordt het derde Quiltfestival gehouden en daar heb ik al veel mooie dingen over gelezen. Er is ook een tentoonstelling over  “De verbindende kracht van quilts” en dat is ook de titel van het boek waarover ik kort Boek De verbindende kracht van quiltsgeleden heb geblogd. Een prachtig en indrukwekkend boek, over de lappendekens die uit Amerika als hulpgoederen werden verscheept naar Nederland. Daar werden ze gebruikt om vele vluchtelingen warm te houden. Later ontdekte een andere vrouw deze dekens, en kreeg ze contact met de vrouw die in de oorlog zoveel goed werk had gedaan. Hun contact resulteerde in een opmerkelijk boek. Verdere informatie hierover schreef ik vorige maand hier

Gisteren kreeg ik een link van Simone (n.a.v. mijn beschuitbus), en tegen al die nieuwe bezoekers zeg ik: Welkom!  Ik blog nu een half jaar elke dag en binnenkort komt m’n eerste give away. Hoop dus dat jullie terugkomen!
Ik heb al gemerkt dat de randje-per-week-bezoekers heel geïnteresseerde handwerkers zijn, want ik ontving verschillende bestellingen tegelijk. Een nieuwe website is altijd even wennen, maar ik wil vragen: willen jullie bij bestellingen liefst de bestelknop gebruiken? Daarna komt dan mijn reactie, maar die laat deze keer dus iets langer op zich wachten vanwege mijn Quilt-festival bezoek. Maar voor nu: veel kijkplezier bij Tweedehandwerk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.