Quiltje in de Bush en Tas in de Desert

Klein quiltje ster op groot blad
Bij de kapper maakte ik vandaag een praatje: “Ik ben deze week naar de dierentuin geweest!” En ik merkte dat ik net zo enthousiast klonk als een kind. Terwijl m’n haar vakkundig werd bijgewerkt deed ik er nog een schepje bovenop: “Vroeger Boekje Laat ons niet in de steekdachten we dat je dat alleen deed met je gezin maar het is ook heel leuk om daar zonder kinderen rond te lopen, dan heb je meer tijd om bordjes te lezen.” “En handwerkjes op de bladeren te leggen”, dacht ik er nog bij, maar dat begrijpen jullie inmiddels wel maar ik weet niet of de kapper gelijk zou weten wat ik daarmee bedoel. Deze foto’s had ik nog niet laten zien en wil ik nu ook graag showen.Dit kleine quiltje maakte ik een aantal jaren geleden in mijn quilt-tijdperk.

Ik kies m’n foto’s vandaag op kleur: ik heb ook nog een mooi boekje met kruissteekpatronen. Hierin staan superleuke ouderwetse patronen van bedreigde dieren waar het wereldnatuurfonds aandacht voor vroeg. Laat ons niet in de steek.

Ik had ook nog een tas mee, gemaakt van geweven banden. Dit wordt vooral in Thailand veel gedaan. Ik hing hem op in de woestijn! Dat wil zeggen: de woestijn van Burgers Zoo. Volgende week schrijf ik nog wat meer over deze tas.

Tas in hoekje Burgers Zoo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013