Winterbomen

bomen
Als iets over de datum is, dan krijgt een artikel bij Albert Hein een opvallende stikker waardoor er bij de kassa 35 % minder voor hoeft te worden betaald. Dat gaat al jaren zo. Maar nu staat er sinds kort op elke stikker ook te lezen dat weggooien zonde is. En dat is irritant, want dan voel je je net een klein kind die dat nog niet zou weten. “Weggooien is zonde… bèh!”

Hopelijk houden ze over een tijdje weer op met dat kinderachtige gedoe. Als de stikkers weer op zijn. Maar het ìs natuurlijk wèl zo. Eigenlijk. Dat weggooien zonde is. Niet dat je daar bij elke stikker aan herinnerd wilt worden door die reclamejongens. De boodschap wordt tè nadrukkelijk gebracht. Toch zal ik eens proberen erbij aan te sluiten. Weggooien is zonde: al die leuke oude handwerkboeken.

Maar het blijft een wat negatieve boodschap. Ik zou het meer positief willen brengen: Leuk, om series te ontdekken in de boeken die ik vind. Zoals deze drie boeken uit de serie “Voorbeelden & Technieken”. Oude poppen zelf maken, Tapijten zelf maken en Patchwork zelf maken. Benieuwd o

En m’n eigen draai: Bomen omhakken is zonde! En waar vroeger al eens papier voor is gemaakt, dat kunnen we gewoon nog eens gebruiken!

handwerkenboeken serie voorbeeldentechnieken

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Opbergmappen Ariadnes

Borduren in blauw

Goed voor je fiets zorgen

Modeplaten

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen