Acht keer handwerken zonder grenzen

Acht keer handwerken zonder grenzen

De oude tijdschriften van Handwerken zonder Grenzen zijn geliefd. Zelf heb ik heel lang met een briefje in m’n portemonnee gelopen waarop ik de ontbrekende nummers had genoteerd. En ik weet dat er andere vrouwen zijn die dat ook doen. Toen ik voor het eerst bij mijn handwerkvriendin op bezoek was, zag ik bij haar de complete serie van dit mooie tijdschrift in haar kast staan. Ik mocht een paar nummers lenen en daarna ging ik ze ook bij elkaar sparen. Ook toen mijn eigen serie compleet was, bleef ik oude nummers bijkopen en die ga ik nu op mijn shop zetten. Vandaag weer 8 nummers, en deze week de rest van wat ik hier heb. Bij bestelling van meerdere nummers tegelijk wil ik graag korting verlenen.

In de shop heb ik de onderwerpen die op de covers staan vermeld. Een greep hieruit: Handwerk van de Lisu uit Thailand, Verven met indigo, Noors breien met de breimachine, Holbeinwerk uit Marokko, Van alles over zijde, Kettingwisselen, Spoelloos weven, Geborduurde tulpen, Applicatiewerk van de Meo. Zulke mooie foto’s en reportages en patronen!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Stapel handwerkboeken

Trendy

Vijftien tweedehands handwerkboeken

Vijftien tweedehandswerkboeken

Vintage handwerkboeken

Vintage handwerkboeken

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen