Ansichtkaarten wereld-borduurwerk

Het Wereldmuseum ligt aan de Willemskade in hartje Rotterdam. Parkeren kan in een parkeergarage en dan loop je langs de kade en ben je er zò.
Even naar de beroemde Erasmusbrug kijken, en natuurlijk heb ik een geborduurd tasje meegenomen. Dat kan wel even aan een paaltje om het moment te rekken.

Voordat we hiernaar toe gingen, waren we eerst nog bij twee bloglezeressen op bezoek geweest. Het tweede bezoek was bij een oudere mevrouw die zei: “Vroeger ging ik ook zo naar tentoonstellingen….” Dat deed me (opnieuw) beseffen dat ik nu wel in een bevoorrechte positie ben. Mijn man rijdt (en parkeert) en we kunnen nog goed lopen. Dat geldt niet voor iedereen. Ik weet dat veel oudere handwerksters genieten van mijn blogjes over met name museum-bezoeken maar het ook jammer vinden dat ze zelf niet meer zo mobiel zijn. In de museumwinkel kreeg ik een idee. Ik kocht vijf ansichtkaarten van deze tentoonstelling en die wil ik graag sturen naar een paar oudere dames die zelf niet meer in de gelegenheid zijn om hier naar toe te gaan. Als u er één wilt ontvangen, stuur me dan maar een berichtje.

4 gedachten over “Ansichtkaarten wereld-borduurwerk”

  1. Wat leuk die kaarten! Maar die hoef ik niet. Ik heb al zoveel kaarten (kinderpostzegels). Ik loop vrij slecht en heb gelukkig wel een man die nog rijdt, maar Rotterdam is voor ons ook verweg. We wonen in groningen. Dus ik geniet van al je foto’s en blogs. Wat ik wel graag zou willen hebben is het borduurpatroon van de braam flower fairie. Als tiener heb ik samen met een vriendin uitgezocht welke faire we waren en ik was de braam. Vandaar. Eigenlijk zijn alle bloemetjes leuk.
    Hartelijke groeten, beerta

  2. Hallo Anneke,
    Ik stuur je graag een kaart (en je hebt een mooie leeftijd!)

    Voor anderen: ik heb zelf nog een paar mensen in gedachten die ik graag een kaart wil sturen, dus liever niet meer reageren hierop, want m’n kaarten zijn op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.