Beertje op de step en op de fiets

Voor de verjaardagsdatum van m’n dochter heb ik geen agenda nodig, hoewel…. ik ben toch wel een beetje in de war geraakt. Eerst was ze vóór koninginnedag jarig, en nu nà koningsdag. Apart hè? Maar goed, ze is dus jarig vandaag. De geboortedag van je eerste kind: dat vergeet je nooit! En ook niet de kadootjes die ik kreeg. M’n zus borduurde twee beertjes en lijstte ze in en stuurde ze op. Die borduurwerkjes zijn me altijd dierbaar geweest. Gister kwam ik op de vrijmarkt precies dezelfde borduurwerkjes tegen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken: die kocht ik direct!

Even later kwam ik twee mooie agenda’s van DMC tegen en die kocht ik ook direct. Daar zijn altijd wel weer liefhebbers voor. Nog véél meer mooie patronen om te borduren. Vroeger (dat wil zeggen: ongeveer 30 jaar geleden, toen die beertjes werden geborduurd) hadden we lang niet zoveel keus uit borduurpatronen. Dat is nu wel anders, en deze DMC-publicaties dragen daar aan bij. Elk jaar wordt er zo’n thema-agenda uitgebracht, met 52 mooie patronen.

Maar “beertje op de step” en “beertje op de fiets”: die hebben ook wat! Terugdenken aan de ontwikkeling van je kind, en blij zijn dat ze nu groot is!
De geborduurde beertjes hou ik zelf, de agenda’s zijn voor m’n shop.

Bewaren

4 gedachten over “Beertje op de step en op de fiets”

  1. Hallo Ria,
   De beerjes werden door m’n zus geborduurd en zij heeft het patroon niet meer. Ik weet ook niet meer waar het in heeft gestaan, maar wie weet kom ik het nog eens tegen.
   Het leuke van deze beertjes is dat ze simpel zijn: niet al te veel detail, maar toch treffend.

 1. Dag Margriet,

  Inmiddels je e-book gelezen. Leuk hoor! Vooral met oog voor detail.
  Ik zou daar ook wel eens naartoe willen gaan……

  De beertjes hebben wij ook cadeau gekregen bij de geboorte van één van de kinderen zo’n dertig jaar geleden. De moeite waard om te bewaren!

  Fijne dag verder,
  Vriendelijke groet, Ann

  1. Hallo Ann,
   Bedankt voor je reactie. Ik vond het heel leuk om te lezen dat jij de geborduurde beertjes ook kado kreeg, in dezelfde tijd als ik.

   Wat betreft Madeira als vakantiebestemming: een aanrader hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.