Black Friday op mijn tweedehandwerk-shop!

Collage handwerken in Tweedehandswerk shop

Vandaag is het “Black Friday”. Dat is in Amerika de dag na Thanksgiving. Veel werknemers hebben dan vrij en gaan winkelen. Grote ketens speelden daarop in met aanbiedingen en dat creëerde weer extra drukte. Die drukte werd zò groot dat het soms volledig uit de hand liep. Mensen verdrongen elkaar, begonnen te graaien en onhebbelijk te doen in de jacht naar koopjes en droegen er zo aan bij dat de dag ‘zwart’ wordt genoemd. Zwart in de zin van ‘berucht’. Dat weerhoudt de economie echter niet en elk jaar wordt de drukte op deze koopvrijdag groter. Het fenomeen begint nu ook naar Europa over te waaien, vooral op webwinkels. Vorig jaar deed ik dit ook al op m’n blog en vandaag weer: Vandaag is het Black Friday!

Dat betekent voor mijn  shop: op alles krijg je 20 %  korting!

Geen tien procent dus, want naar Amerikaans voorbeeld moet je een beetje spectaculair doen.
Op de bovenste collage zie je wat handwerken uit mijn webwinkeltje. En op de onderste twintig boeken. Voor alles geldt: 20 % korting! En op de andere categorieën in m’n shop ook.

Hoe gaan we dat praktisch doen? Als je wat wilt bestellen dan zit er nu een knop “kortingsbon invullen”. De naam van deze kortingsbon is: BF2015. Dit typ je in en  daarna druk je op ‘Kortingsbon toepassen’. Dan gaat het verder vanzelf. De computer berekent de korting en de bestelling kan verder worden afgehandeld.

Deze aanbieding geldt (eveneens naar Amerikaans voorbeeld) drie dagen!

Veel snuffel-plezier toegewenst in mijn shop!
En welkom om deze aktie door te geven aan anderen!

Collage 20 tweedehands handwerkboeken

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Volgeborduurd

Witborduren

Quilt op tweepersoonsbed

Passing on the comfort

Focus op sneeuwklokje

Reacties

  1. miekequilt zegt:

    wat een leuk idee. Ik heb volgens mij nog een bestelling bij je staan. Van een borduurwerkje, maar weet niet meer wat. Dat wil ik bestellen en ga eens in je winkel kijken. Of is het er al uit?

    • Bij een bestelling haal ik een artikel inderdaad zo snel mogelijk uit m’n shop, om te voorkomen dat iemand anders het nog bestelt. Het borduurwerkje wat jij bestelde ligt hier nog en daarover heb ik je gemaild.

  2. Leuk idee! Ik mail je voor een bestelling!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen