Bloemen op een herfstfair

In onze buurt werd bij een tuincentrum een Herfstfair gehouden en we hadden zin om ernaar toe te gaan. Bloemen kijken. Kleren kopen. Demonstratie schapendrijven bijwonen. Olijfolie proeven. Praatjes maken. Een paar praatjes begonnen met een compliment over mijn groene retro-stola. Daar kocht ik natuurlijk wat, een bloemetjesjurk ….

En ik kocht wat warme wantje. Kun je raden welke ik kocht?
Natuurlijk had ik deze polswarmers (met uitsparing voor je duim) ook al wel eens op handwerkblogs gezien, maar je kunt wel aan de gang blijven met denken dat je die nog eens wil maken. Het is óók leuk om ze gewoon te kopen. Deze werden gemaakt in Nepal, van mooi geverfde schapenwol. Met deze vingerloze handschoenen kan ik straks, als het koud is, door blijven gaan met foto’s maken zonder dat m’n handen bevriezen.

Ik heb leuke boeken in m’n shop over Bloemen borduren (en dat kan dus ook op gebreide ondergrond), maar eigenlijk heb je hier geen boekje voor nodig, alleen een dosis zin en durf.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Gelukkig nieuwjaar!

Gebroken tegeltjes

Mixed up

Blauwe kaarten en kussentje

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen