Boekjes over Magic canvas

“Wat moet je daar nou weer mee?” vroeg mijn lief met wie ik vorige week een zuidelijke kringloopwinkel bezocht, en die op eerste gezicht niet zo gecharmeerd was van dit rode gevalletje. “Vanwege het magic canvas”, zei ik, want daar heb ik een paar boekjes van en dan heb ik er gelijk een geschikte illustratie bij. Ik maakt de foto zo dat je kunt zien dat het materiaal waar met halve steekjes op is geborduurd heel anders is als gewone stof.

Om het een ’trend’ te noemen gaat ietwat te ver, maar toch zag je af en toe weer wat ideetjes die met magic canvas zijn gemaakt, o.a. op de handwerkbeurs. Dit plastik stramien is na het borduren makkelijk rond te vormen tot een gewenste vorm en het is ook makkelijk bij te knippen, zonder dat het gaat rafelen. Daarom kan het ook geschikt zijn voor het maken van kerstversieringen: borduren, omvormen, bijknippen en klaar! (Dan moet je natuurlijk wel dat plastik kanvas hebben.)

En er zijn dus ook wat boekjes over gemaakt (dat is meestal een indicatie dat er toch iets van een trend is): Magic Canvas Stick-Ideeën en Magic Canvas Needle Art. Dus deze er ook nog bij, in het december magic season.
Een paar van deze boekjes bevatten ook wat mooie doorstop-patronen (en die zijn wèl trendy!)

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.