Patronen Christmas stitches

Sommige patronen uit Amerika werden ook bij ons bekend en geliefd, zoals de patronen van de Christmas strawberries. Deze had ik ’s morgens nog in m’n hand gehad en op een stapeltje gelegd en daarna ging ik naar een kerstfair. Naast me stond een oudere mevrouw en ik hoorde haar zeggen: “O ja, die zijn van The Prairie Schooler, die heb ik ook nog gemaakt.” Ik was dus niet de enige die ze herkende! We raakten aan de praat, dat is het leuke van zo’n verkoping en nu hou ik hier ook nog even een praatje over die Amerikaanse patronen.

Het blijkt dat die oude patronen het vaak in zich hebben om een beetje ‘klassiek’ te worden: na vele jaren zijn ze nog steeds leuk.
En intussen komen er ook nog steeds nieuwe bij. Vaak zijn dit soort koop-patronen gemaakt door deskundige ontwerpers, wiens werk velen aanspreekt. Deze vier nog in m’n shop. Voor nog iets groots of iets kleins te borduren.

Na het praatje met de mevrouw naast me, maakte ik ook nog een praatje met een bestuurslid van de vereniging die deze kerstfair had georganiseerd. Jullie verkopingen zouden nog veel bekender kunnen worden, zei ik. Want er zijn vast ook mensen die dit soort leuke kerstdingen niet zelf willen maken, maar ze kant en klaar kopen. Wat zijn ze leuk, deze kerst-aardbeien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.