Bomen borduren

Een lange wandeling gemaakt met iemand die me daarvoor had uitgenodigd. Ik nam m’n borduurwerkje mee om te laten zien. Het is bijna klaar, alleen nog de rand. Ik vertelde dat het patroon komt uit het boek Zelf merklappen maken en dat de naastgelegen bladzijde is gevuld met allemaal verschillende herten. Precies op dat moment zei m’n wandel-maatje: Kijk daar, een ree! Het was zo’n mooi moment. We keken naar elkaar. Ontmoeting tussen mens en dier. Zo Mooi. Dus misschien ga ik die herten ook nog eens borduren maar eerst ben ik blij dat de bomen bijna klaar zijn.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Boeken over mode

Perfecte vierkanten borduren

Huisje op de hei?

Borduurwerkjes in rood

Reacties

  1. Ik vind je bomen enig!! Leuk om zoveel verschillende bomen te borduren. Ben benieuwd hoe die herten eruit zien.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen