Gehaakte tas

Vroeg op weg, dat is het mooiste op zo’n zonnige herfstdag. Zo prachtig is het dan! We gingen wandelen bij Kootwijk. Eerst had ik ’s ochtends een blogje gepubliceerd over dat ik misschien niet meer zo vaak handwerk ga laten zien op mooie sfeerfoto’s. Misschien net als in de vakantie wat vaker foto’s van handwerken die ik op een witte ondergrond fotografeer. Maar tassen zijn natuurlijk een uitzondering. Een tas meenemen, die dan precies bij het landschap of bij de dag past, dàt blijft natuurlijk heel leuk om te doen.

En als je dan zo’n tas bij je hebt, dan komen de foto’s vanzelf:

In de verte zien we Radio Kootwijk opdoemen.

Dat wordt onze koffieplek.

Op een informatiebord lezen we nog een keer de geschiedenis van dit zendstation, wat één van de mooiste Art Deco-gebouwen van ons land is. Het is nu honderd jaar geleden dat dit station radioverbindingen tot stand bracht met Nederlands-Indië. Mensen konden toen een paar minuten via radiogolven praten met hun familie ver weg. Die paar minuten kosten dan een weekloon.

Hoe anders is het nu! Als ik een leuke gehaakte tas wil laten zien, en gaan mijn foto’s via geavanceerde verbindingen rechtstreeks naar bloglezers.
En dan nu eindelijk to the handwerk-point: de tas is voor m’n shop en het idee van de foto is ook: zo’n tas zou je ook zèlf willen maken! Precies de juiste streepverdeling en garenkeuze. Het leuke van een tas is als hij ook precies bij de gelegenheid past. Dat blijft om foto’s vragen….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.